Політика Конфіденційності

Повна і беззастережна захист конфіденційності користувачів (надалі – “Користувач”, “Ви”) – основний принцип Чемпіон (надалі – “Компанія”). Компанія приділяє максимальну увагу захисту наданих вами даних.

Для забезпечення захисту введених даних користувачем впроваджено Політику конфіденційності. Вона ґрунтується на вимогах Загального регламенту про захист персональних даних Європейського Союзу (GDPR), а також Законів України “Про захист персональних даних” та “Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор”. Політика встановлює правила користування послугами платформи, на якій розміщені ігри онлайн (надалі – “Послуги”). Користуючись Послугами, Ви погоджуєтеся з правилами і умовами, описаними в цій Політиці конфіденційності, а також надаєте згоду на збір і обробку введених вами персональних даних.

Мінімальний вік гравця

Послуги Чемпіон казино, відповідно до законодавства України, не призначені для осіб, які не досягли 21 року. Особи молодше мінімального законного віку не можуть бути Користувачами сайту і, відповідно, не мають права використовувати будь-який з наших продуктів, включаючи Послуги.

Компанія залишає за собою право на перевірку та обробку будь-яких даних, які були надані Користувачем платформи. При виявленні під час перевірки або обробки введеної інформації порушення Користувачем правила про мінімальний законний вік, і за відсутності іншого вказання законодавства України, ці дані будуть видалені, акаунт Користувача буде заблокований.

Як ми забезпечуємо захист інформації, яку збираємо?

Головними пріоритетами Чемпіон є анонімність, комфорт і безпека інформації, наданої Користувачами. Усі дані, отримані від Користувача, захищені Законом України №2297-VI від 01.06.2010 “Про захист персональних даних”. Ваша довіра для нас надзвичайно важлива.

Умови передачі персональної інформації Компанія не передає дані третім особам, окрім умов і правил, описаних в даному положенні, а також у Правилах і Умовах використання сайту. Компанія не продає персональні дані Користувачів, а також не надає їх в оренду. Особиста інформація може передаватись третім особам відповідно до Політики конфіденційності виключно у тій мірі, яка відповідає їх завданням.

Умови зберігання конфіденційної інформації

З моменту припинення відносин, для вирішення виникаючих суперечок та моментів, Компанія залишає за собою право зберігати персональні дані Користувача протягом трьох років. Умови зберігання та обробки персональної інформації поширюються на весь час взаємодії.

Файли cookie використовуються для коректного відображення вмісту сайту та для зручності його використання. Cookie – це невеликі файли, які зберігаються на пристрої Користувача. У цих файлах зберігається інформація про різні параметри перегляду: мова інтерфейсу, раніше переглянуті сторінки сайту тощо. Налаштування збереження або блокування файлів cookie здійснюється Користувачем самостійно. Обмеження прийняття cookie може призвести до обмеження функціоналу сайту.

Права користувача

Усі користувачі послуг наділені такими правами:

  • вимагати видалення або виправлення своїх особистих даних, а також виступати проти подібної обробки;
  • вказувати неповні особисті дані;
  • запитувати у відповідній формі та отримувати наявні у Компанії власні особисті дані;
  • запитувати інформацію про наявність даних про себе;
  • подавати скаргу, якщо Ви вважаєте, що Компанія порушила законодавство щодо захисту Вашої особистої інформації відповідно до Закону України №2297-VI від 01.06.2010 “Про захист персональних даних”.

Зміни в політиці конфіденційності

Адміністрація залишає за собою право вносити зміни в дану Політику односторонньо і без попередньої згоди Користувача. Про всі внесені зміни обов’язково будуть повідомлені всі Користувачі через різноманітні комунікаційні засоби.

Суттєві виправлення, які призводять до глобальних змін у Політиці, набувають чинності через 14 календарних днів після повідомлення Користувачів. Зміни у цьому документі актуалізуються з дати останнього оновлення. Продовжуючи використовувати Послуги, надані Компанією, Користувач автоматично погоджується з такими змінами.

Служба підтримки

Служба підтримки доступна для Користувачів платформи 24 години на добу, 7 днів на тиждень – без вихідних або святкових перерв.


© 2024 All Rights Reserved